..och så var de TISDAG!
.... varit på morgon spinning60 + core i Boden.
Skönt att vara närmare hemmet ibland.
Borde nog köpa gymkort dit istället!
Sen var de "Peppa upp mig själv i ruskvädret i sävast" -som stod på schemat.
SKaffade mig en billig men fin blomma=)
Sen var de hem laga middag åt Mattias,
ska själv på cardio crossfit kl.16.00 i Luleå,
Till Middagen idag får mattias iaf, Raggmunkar med vilkskavspanna.
Raggmunkar

1 dl dinkelmjöl
5 medelstora potatisar
2 1/2 dl lättmjölk
1 ägg
salt
Börja med att skala och riva potatisen.
Blanda mjölet, salt och 1 dl mjölk, till en kluimpfri smet.
lägg i ägget och resten av mjölken.
blanda väl.
värm en stekpanna, lägg i 1 msk olja.
häll sedan oljan i smeten.
blanda i rivna potatisarna.
Och stek raggmunkarna på ganska hög värme.
Viltskavspanna

1 pkt viltskav (ca. 350 gr)
1/2 gullök
Purjolök
1/2 liten burk m. champinioner (koncerverade)
lite vitlök
1 msk lantbuljong (ekologiska)
3 msk dinkelmjöl
2 dl vatten
1 dl mjölk
Lite soya för färgens skull mest.
Kryddor som: union flakes, salt och viltkrydda.
...och Ollala.. Middagen klar!
Skönt att vara närmare hemmet ibland.
Borde nog köpa gymkort dit istället!
Sen var de "Peppa upp mig själv i ruskvädret i sävast" -som stod på schemat.
SKaffade mig en billig men fin blomma=)
Sen var de hem laga middag åt Mattias,
ska själv på cardio crossfit kl.16.00 i Luleå,
Till Middagen idag får mattias iaf, Raggmunkar med vilkskavspanna.
Raggmunkar

1 dl dinkelmjöl
5 medelstora potatisar
2 1/2 dl lättmjölk
1 ägg
salt
Börja med att skala och riva potatisen.
Blanda mjölet, salt och 1 dl mjölk, till en kluimpfri smet.
lägg i ägget och resten av mjölken.
blanda väl.
värm en stekpanna, lägg i 1 msk olja.
häll sedan oljan i smeten.
blanda i rivna potatisarna.
Och stek raggmunkarna på ganska hög värme.
Viltskavspanna

1 pkt viltskav (ca. 350 gr)
1/2 gullök
Purjolök
1/2 liten burk m. champinioner (koncerverade)
lite vitlök
1 msk lantbuljong (ekologiska)
3 msk dinkelmjöl
2 dl vatten
1 dl mjölk
Lite soya för färgens skull mest.
Kryddor som: union flakes, salt och viltkrydda.
...och Ollala.. Middagen klar!

Kommentarer
Trackback